Parinte Molnar, dupa ce ai promis ceva, singur si nesilit de nimeni, tine-te de cuvant!

Dumnezeu asteapta ca noi sa ne tinem promisiunile.

Este scris în Biblie: Numeri 30:1-2. “Moise a vorbit capeteniilor semintiilor copiilor lui Israel si a zis: “Iata ce porunceste Domnul. Când un om va face o juruinta Domnului, sau un juramânt prin care se va lega printr-o fagaduinta, sa nu-si calce cuvântul, ci sa faca potrivit cu tot ce i-a iesit din gura.

Nu uita sa-ti tii promisiunile fata de Dumnezeu.

Este scris în Biblie: Eclesiastul 5:4-5. “Daca ai facut o juruinta lui Dumnezeu, nu zabovi s-o împlinesti, caci Lui nu-i plac cei fara minte; deaceea împlineste juruinta, pe care ai facut-o. Mai bine sa nu faci nici o juruinta, decât sa faci o juruinta si sa n-o implinesti.

Dumnezeu Îsi tine totdeauna promisiunile.

Este scris în Biblie: Corinteni 1:19-20. “El (Isus Cristos) nu e din aceia care sa spuna “da” când vrea sa spuna “nu”. El totdeauna face precum zice. El executa si împlineste toate promisiunile lui Dumnezeu, oricât de multe ar fi; iar noi le-am spus tuturor ce plin de credinciosie este El, dând slava Numelui Sau”.

Dumnezeu nu-Şi ia înapoi si nu-Şi schimba niciodata promisiunile.

Este scris în Biblie: Psalm 89:34. “Nu-Mi voi calca legamântul si nu voi schimba ce a iesit de pe buzele Mele.”

Niciodata vreuna din promisiunile lui Dumnezeu nu da gres.

Este scris în Biblie: Iosua 23:14. “Recunoasteti dar din toata inima voastra si din tot sufletul vostru, ca niciunul din toate cuvintele bune, rostite asupra voastra de Domnul, Dumnezeul vostru, n-a ramas neimplinit; toate vi s-au implinit, niciunul n-a ramas neimplinit.